Пътуване в бъдещето: футуристичните булки на Изабел Санчис

Лидия Делирадева 30 август 2019

Талантливата испанска дизайнерка Изабел Санчис представи футуристичната си сватбена колекция за есен 2019 г. В нея сякаш някои модели са излезли от страниците на фантастичен филм за бъдещето. Това впечатление се създава от блестящите детайли на различни геометрични форми, изработени от огледална пластмаса и метал, украсяващи много рокли от тази колекция.

Тези светлоотразяващи апликации привличат окото и правят образа на булката необичаен и модерен. Изабел използва лаконичен дизайн и прости силуети, но няколко закачливи детайла в роклята компенсират изцяло скромността на линиите. Дизайнерката е почитателка на ресните, оригиналните драперии и обемните елементи в кройката: многослойни поли, пищни, бухнали ръкави, наметала.

В капсулната колекция на Isabel Sanchis булките могат да намерят тоалети от различни стилове. Леките и ефирни рокли ще подхождат на булки с непринуден стил: те напомнят за звездите от червените килими. Роклите, изработени от текстурирани и плътни тъкани, успешно ще скрият несъвършенствата на фигурата и ще подчертаят уникалния стил на булката – и в специалния ви ден определено няма да приличате на никоя друга булка.

X