Дива душа: сватбената колекция Wild Soul 2019 на Rara Avis

Лидия Делирадева 14 септември 2019

Разкошен, дързък, основан на индивидуалността, стилът бохо изглежда никога не излиза от мода. Той е пропит с духа на свободата и надхвърля традиционните идеи за това как трябва да изглежда булката.

Сватбени рокли в този стил се шият не само от европейски и американски дизайнери, те са популярни в целия свят. Днес ви представяме белоруската марка Rara Avis. Талантливите дизайнери на марката пуснаха първата си колекция през 2011 г. И оттогава марката стана известна и търсена не само в собствената си страна, но и в чужбина.

Дизайнерите на Rara Avis са внимателни към всеки детайл, създавайки истински шедьоври от дантели и сякаш безтегловни тъкани. Булките обичат тази марка заради разнообразието: уникална ръчна бродерия, ресни, пера, верижки и перли... Всичко това прави визията цялостна и завършена дори без допълнителни украшения.

Колекцията Wild Soul 2019 отговаря напълно на името си. Снимана е на фона на пейзажи, наподобяващи мексикански прерии с кактуси и пясъчни дюни. Сами можете да се уверите колко оригинални и смели са моделите на Rara Avis в нашата галерия.

X