Ода за 70-те в новата колекция на Massimo Dutti

Лидия Делирадева 27 септември 2019

Новата колекция на Massimo Dutti за есен-зима 2019/20 отразява основните принципи на испанската марка - лаконичен дизайн, висококачествени материали и универсална кройка, която подчертава всяка фигура. Ревюто, чиито специални гости бяха Кейт Босуърт и Дейвид Ганди, се проведе във флагманския магазин на марката в Барселона.

През годините Massimo Dutti доказа, че деловият гардероб не се състои само от скучни костюми, поли тип молив и обикновени ризи - носете строги блейзъри с блузи с животински принт, и заменете скучните пухени якета с обемни кожени палта. Доверете се на модния буржоазен стил и комбинирайте кожено палто с плисирана миди пола в стила 70-те, които днес са много популярни на световните подиуми. Друга тенденция за тази есен са ботушите над коляното - те могат да се носят с плътно прилепнали или свободни панталони, както и с рокли и поли с всякаква дължина.

След работа, с моделите от новата колекция на Massimo Dutti, заетите модерни жени ще могат веднага да отидат на парти, като разкопчаят няколко копчета на ризата и добавят висулки на дългата верига. Кожените ризи могат да се носят вместо блейзъри - над тънък пуловер или боди - наслояването на дрехи днес е тенденция.

Новата колекция е създадена от напълно натурални материали - вълна, коприна, кашмир и памук.

Не се страхувайте да се привържете към тези дрехи - те ще ви служат повече от една година и със сигурност няма да излязат от мода, защото за класиката няма времеви ограничения.

X