Прозрачен тюл, кристали и обемни цветя: сватбената колекция 2020 на Мира Цвилингер

Лидия Делирадева 17 октомври 2019

Мира Цвилингер (Mira Zwillinger)е модна дизайнерка - една от най-изтъкнатите представителки на плеядата от талантливи израелски дизайнери. Кариерата ù във висшата мода започва през 1991 г. Младата жена наследява любовта към шиенето и ръкоделието от майка си. Когато Мира отваря собствено ателие, тя започва да ходи на европейски модни ревюта, като си сътрудничи с големи доставчици и завладява модния свят само за няколко години.

Сега сватбените и вечерните ù рокли се купуват от заможни хора от цял ​​свят, а звездите на шоубизнеса ги показват на червения килим. Всяка колекция на Мира е перфектна, дизайнерката използва най-добрите материи и детайли, а всеки тоалет по поръчка е създаден изключително и само за човека, който ще го носи.

За дизайнерката е много важно творенията ù да останат актуални в продължение на много години и да не излизат от мода.

В новата пролетна колекция сватбени рокли за 2020 г. (Make a wish- Runway) се поставя ярък акцент върху изтънчеността и женствеността на всички модели, това е стилът на подписа на Мира Цвилингер. Изобилие от най-фина мрежа и дантела, обемни цветя и сложна бродерия, искрящи кристали Сваровски и блестящи на светлината мъниста - пищният декор не е претрупан, а изглежда много свеж и естествен. Тук можете да намерите и модерна асиметрия, и мини дължини, и смели прозрачни рокли, и съблазнителни деколтета, и отворени гърбове, и струящи до пода наметки в стила на роклята.

Според самата Мира Цвилингер, в своя щастлив ден булката трябва да е облечена обезателно в рокля. И в нея тя трябва да се чувства като най-красивото момиче на земята.

Цялата колекция може да разгледате във видеото:

X