Гащеризоните – универсална модна формула (ГАЛЕРИЯ)

Има много причини да намерите място за тях в гардероба си

Кристина Гочева 07 август 2020

Tе са супер актуални това лято, и обещавам, че няма да съжалявате за инвестицията, защото с тях ще изглеждате адекватно и следващото.

 

https://www.instagram.com/p/B9gL9OipcW5/

 

Струва си да ги допуснете в ежедневието, защото моментите на „няма какво да облека" ще се случват все по-рядко. Освен това те са бързо модно решение, в което определено пестите време за обличане и много лесно манипулирате финалните резултати.

 

https://www.instagram.com/p/B_8PFg1hnzW/

 

Което ги превръща в чудесен вариант с много лица за всякакви стилистични ситуации - формални и неформални случаи, вечерни и дневни концепции, в които ще имате бърз резултат, при това с възможно най-малко усилия.

 

https://www.instagram.com/p/BxfakdNn5gf/

 

Бих ги нарекла и по-удобна версия на роклята, в която не правите компромис с женствеността, но получавате удобство по мярка. Гащеризоните са перфектна алтернатива и за всички, които предпочитат панталоните.

 

https://www.instagram.com/p/CB6SUmygepS/

 

Свободата на движението е нещо, което все по-често изискваме от дрехите, а тук го получаваме в най-чист вид – не ги усещате на тялото, особено ако са с широки крачоли или в овърсайз вариант.

 

https://www.instagram.com/p/CDkJhpRg-4b/

 

Универсалната модна формула на гащеризона го превръща в незаменим спътник при пътуване, когато мястото в багажа е лимитирано, но идеята за компромис с удобството или елегантността е немислима.

 

https://www.instagram.com/p/B-P2W5FKqGO/

 

 

 

X