14 модела, които задължително присъстват в перфектния летен гардероб

Изглежда, че духът на 90-те се завръща чрез осъвременени кройки, пропорции, материали и цветове.

Както и да виждаме света, в даден момент сблъскването с концепцията за еволюцията е неизбежно. Само вижте Calvin Klein.

За сезон лято 2022 иконичният бранд хвърля поглед към още по-иконичното си минало в стремежа да придаде модерен облик на легендарните модели чрез нови пропорции, силуети и цветове. Резултатът е своеобразен празник на колективната индивидуалност – универсални продукти, създадени за всеки, който живее живота си по свои правила.

Макар това да звучи твърде утопично, CK поднася нови детайли, нови палитри, нови пропорции, нови материали, а идеята е само една - да създадем нов стандарт и да променим отговора на въпроса "Какво точно може да бъде дадена дреха?".

Философията за целенасочено преосмисляне на най-важното заслужава място и в планирането на перфектния летен гардероб, който, да не се лъжем, е трудно постижим. Защото докато през зимата следваме "колкото повече, толкова повече", през горещите месеци имаме нужда от ефирност, лекота, стил и комфорт едновременно.

Понеже сме много добри, в галерията по-горе събрахме 14 предложения от новата колекция на Calvin Klein, която преразказва модерния наратив, но и дава старт на дългочаканото (и наистина добре изглеждащо) лято. Може да ни благодарите после.

Всички модели са налични в магазините на марката в Serdika Center и Paradise Center.

X