Йога тайните на Кристи Търлингтън

Супермоделът разчита на йогата, за да изглежда перфектно. Може да се присъедините към нея още сега!

Димитър Андонов 10 ноември 2020

Кристи Търлингтън обединява сили с италианския бранд Loro Piana, за да пусне на пазара специална wellness колекция, която да помогне на нейните почитатели да постигнат мечтаните спортни резултати.

Постелките за йога, бутилките за вода и тежестите са увити във водоустойчивия кашмир на марката, който супермоделът обожава. "Започнах да говоря повече за всичко, след като загубих баща си от рак на белия дроб. Това е моментът, в който започнах да бъда по-активен защитник на общественото здраве", разкрива Търлигнтън, чиято страст към йогата започва още от 18-годишна възраст.

"Израснах в Северна Калифорния. Първото ми сериозно гадже наистина не носеше никакви други положителни неща в живота ми, освен че имаше постоянна йога практика. И затова трябва да съм благодарна", тъй като в крайна сметка тя успява да разчита на спорта, за да поддържа духа и формата си въпреки "неистовото темпо на индустрията". 

"Мисля, че от години слушаме много за психичното здраве, но особено по време на пандемия хората се чувстват самотни, стресирани и несигурни. Има определена връзка между ума и тялото, а физическият аспект на йогата е да ви подготви за медитация", разказва още Кристи пред американския Vogue. "Истинската цел не е да имате стегнато тяло, а да притежавате способността да медитирате."

Колекцията, която е "съвсем друго ниво на усъвършенстване и лукс" може да откриете в официалния уеб сайт на Loro Piana.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X