Отслабване с шоколад

Лидия Делирадева 09 август 2019

Дългоочакваната ваканция е много близо или вече ù се радваме, което означава, че трябва да сме напълно подготвени. Ако няколко месеца преди лятото все още не можехте да впишете спорта в поредицата от работни срещи и нямяхте абсолютно никакво време за тренировки, ще ви кажем как да отслабнете бързо и най-важното - ефективно.

Монодиетата е чудесен начин за краткосрочен детокс. Същността ù е, че в продължение на няколко дни използвате само един продукт, който сте избрали. И не, пицата определено не е включена в този списък, всичко трябва да има разумен лимит. Най-често срещаните са монодиети с ябълки, кисело мляко, овес, ориз и извара, но ако правилно изберете продукта, можете да отслабнете с каквото и да било. Дженифър Лопес и Ума Търман предпочитат тъмния шоколад, Линдзи Лоън облекчава тялото си с кока-кола, а Бритни Спиърс не експериментира и отслабва по класическия начин - прилагайки добре познатата ябълкова монодиета.

По отношение на ефективността, този метод за премахване на няколко сантиметра от талията е подходящ, ако човек не страда от някакви хронични заболявания и не изпитва дискомфорт в стомашно-чревния тракт. Килограмите се топят доста бързо и можете да отслабнет с 3 до 5 кг. за седмица, но ние ви съветваме да се придържате към монодиетата в рамките на три до четири дни, за да не предизвиквате стрес в организма, да не провокирате сериозни последици и проблем с ендокринната система. Спазвайте мярка и изберете продукта, който харесвате, така че диетата ви да преминава по-лесно.

X