Сара Джесика Паркър пуска на пазара обувки, вдъхновени от Кари Брадшоу

Обувки, които подкрепят благотворителна кауза и са вдъхновени от кралицата на обувките? Да, точно така.

Димитър Андонов 26 февруари 2020

Едноименната линия обувки на Сара Джесика Паркър не е непозната за почитателите на актрисата, но новото ѝ издание просто ще даде на всички тях онова, което те дори не знаеха, че искат. Ако сте от верните фенове на "Сексът и градът", сигурно помните епизода, в който Кари Брадшоу отпътува до Лос Анджелис, заедно със Саманта и Миранда. В една от емблематичните сцени Кари може да бъде видяна да носи несъвпадащи сандали Christian Louboutin.

Сега, благодарение на SJP Collection, всеки може да получи чифт от различните на цвят токчета и да се вдъхнови от жената, която предопредели телевизионния ефир преди доста време. В самия епизод Кари носи един червен сандал и един в цвят металик. Новото творение на Паркър е със същия емблематичен стил, само че в розово и жълто.

Паркър обясни интересната тенденция в Instagram, като коментира пост на популярния профил @everyoutfitonsatc: "Мисля, че имахме два чифта @louboutinworld сандали. Избрахме да сложим по 1 от всеки. Може би защото и двата бяха в наситени цветове и изглеждаха в хармония с роклята, но и просто защото много ги харесахме. Надявам се това да е задоволителен отговор. Ххх."

Новият проект на актрисата всъщност е колаборация между нея и акаунта. След като тя успя да наложи този различен прочит на традиционния стил, предстои отново да видим обувките, отличаващи се със стилето пета и катарама. Токчетата ще се продават на пазара срещу 385 долара, а екранната Кари Брадшоу добавя, че 20% от продажбите ще бъдат дарени за базираната в Детройт неправителствена организация The Empowerment Plan.

X