Честит рожден ден, Сара Джесика Паркър!

Отбелязваме 55-ия рожден ден на актрисата с любимите ни нейни street style визии и много, много вдъхновение.

В реалния живот Сара Джесика Паркър може и да няма 86543259+ чифта обувки и да не предпочита Vogue за сметка на храната, но е също толкова обожавана, колкото и героинята, която я "обрече" на вечна слава.

"Толкова много пътища. Толкова много завои. Толкова много избори. Толкова много грешки."

До ден днешен Кари Брадшоу продължава да бъде сред най-обичаните, противоречиви и същевременно обожавани персонажи, които са се осмелявали да се появят на малкия екран. Сара Джесика обаче е майка, бизнесдама и актриса, каквато никакви критики за външния ѝ вид, не биха спряли да прави това, което обича най-много.

"Не съдя другите никога. Ако се чувстваш окей с всичко, което правиш, покажи го на света!"

Използваме рождения ден на актрисата, която днес навършва 55 години, за да си припомним, че тя е оригиналната street style икона, дори когато не е по улиците на Ню Йорк и не снима епизод от поредицата, която вероятно няма да получи така желаното от феновете продължение.

"Наясно съм с асоциацията на хората за мен - мода. Определено приемам тази роля за някои поводи, но не доминира мисленето ми през цялото време." 

"Ако двама души имат помежду си само едно нещо, което да ги свързва, значи положението е много зле."

"Когато става дума за живота и любовта, защо винаги мислим за най-лошото?"

В галерията по-горе ще откриете 15 от любимите ни визии на Паркър, а измежду тези редове споделяме няколко нейни мисли, които показват, че свободният дух, силната енергия и широката усмивка винаги ще бъдат секси... не само в града.

X