Риана се завръща с второ огнено ревю на Savage x Fenty

Моля, направете каквото е необходимо, за да може на 2 октомври да сме заедно пред екраните.

Димитър Андонов 18 септември 2020

Отдавна трябва да сте забравили всички други ревюта на бельо, особено ако сте гледали първото такова на Риана, в рамките на което тя представи най-горещите модели на бранда си Savage X Fenty.

Суперзвездата е готова да се завърне още един път с истински умопомрачително и взривоопасно шоу, което ще се появи в Amazon Prime Video на 2 октомври. Не го казваме, защото сме от най-верните фенове на Рири, а защото от трейлъра ще се убедите сами - ревюто няма да бъде поредното шоу с дългокраки красавици и скучно бельо.

https://www.instagram.com/p/B8e_lDsnCJY/

Зрелищното събитие ще демонстрира най-вълнуващите модели от есенно-зимната колекция на марката, а Риана е изпълнителен продуцент и креативен директор на програмата. Очаква се в нея да се включат фламенко сензацията Росалия, рапърът Травис Скот, Bad Bunny и Ела Мей. 

Любимите на марката Бела Хадид, Кара Делевин и Нормани ще се завърнат на сцената, а в списъка със специални гости засякохме имената на Lizzo, Деми Мур, Ирина Шейк, Уилоу Смит и Парис Хилтън

Ако трябва да съдим по официалното изявление на Amazon, шоуто ще бъде пълно с "високо напрежение", тъй като се очаква да има "много изненадващи моменти и нови модели, които разширяват границите на индивидуалността."

Не знаем за вас, но нашите планове за 2 октомври вече са ясни!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X