Кейт Мидълтън знае как да приготви перфектното маршмелоу

... и изглежда също толкова добре в скаутска униформа, колкото и по принцип.

Димитър Андонов 30 септември 2020

Не сме предполагали, че един ден ще се обръщаме към Кейт Мидълтън като към президент на скаутите. Да, онзи вид скаути, които лагеруват, палят огън и усвояват важни житейски умения, които не е никак лошо да притежаваме.

За да отбележи тази нова роля, херцогинята на Кеймбридж отново заложи на ежедневен и семпъл аутфит, който въпреки нужната дистанция между нея и децата, успя да изненада дори малките.

https://www.instagram.com/p/CFuQvqkFfdG/

Сядайки край огъня със скаутите, Мидълтън демонстрира, че знае как да приготви перфектното маршмелоу. Разбира се, направи го с чифт кафяви дънки от Massimo Dutti, синя риза, елек от Really Wild Clothing и ботуши на See by Chloe.

Разбира се, под елека тя носи синьо-червения шал, който е отличителен знак на скаутите.

В официалния акаунт на двореца Кенсингтън бяха споделени няколко кадъра от специалния кралски ангажимент, както и съобщение от другия президент на скаутите - принц Едуард. 

"Отдадеността, приобщаването и подаването на ръка при нужда е част от поколенията скаути и съм щастлив да приветствам херцогинята на Кеймбридж като съвместен президент. Ще работим заедно, за да продължим това наследство", казва той.

Само на нас ли ни се струва, че няма нещо, с което Кейт да не се справя отлично?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X