Ева Мендес отново коментира връзката си с Райън Гослинг

Макар че пази личния си живот в тайна, звездното холивудско дуо от време на време ни изненадва със сладко признание.

Димитър Андонов 06 октомври 2020

Хубаво е, когато виждаме примери как ежедневието на звездите не се различава с много от нашето такова. Оказва се, че когато не работи или няма други ангажименти, Ева Мендес също обича да стои вкъщи.

Вчера актрисата сподели зашеметяваща черно-бяла фотография, за която позира до морската ивица, а описанието под нея гласи "Ходих да тичам на плажа тази сутрин. Не, всъщност не го направих. Тази снимка е от преди поне 15 години. Не съм виждала плаж тази година. Не съм тичала тази година".

https://www.instagram.com/p/CF7hVLvjxlm/?utm_source=ig_embed

Видяхте ли, неслучайно казахме, че Ева не звучи като типичната знаменитост.

Един от феновете на звездата бързо коментира, че съпругът ѝ (Райън Гослинг, не че не го знаете) трябва да я извежда по-често навън, а нейният отговор е това, което привлече вниманието ни. "Не, благодаря, добре съм. Предпочитам да съм вкъщи с мъжа ми, отколкото където и да е другаде по света."

Мендес и Гослинг са сред малкото двойки в Холивуд, които пазят личното си пространство с цената на всичко. Въпреки че са заедно от близо десетилетие и споделят две деца, двамата рядко се появяват на различни събития, но все пак коментират връзката си от време на време.

Миналата година Ева сподели повече за периода на майчинството и всичко, което съпътства тези важни моменти. "Трудно е, разбира се. Но усещането, когато приключиш деня си, сложиш ги в леглото и знаеш, че си справил, е страхотно." 

https://www.instagram.com/p/CF71Fjslclw/?utm_source=ig_embed

И ако вие, също като нас се чудите дали двамата някога отново биха работили заедно, Ева има отговор и на този въпрос. "Наистина искам да работя отново с Райън. Най-забавното ми преживяване беше да снимам с него, когато той режисираше."

Точно защото харесваме Ева и Райън, отново си задаваме един въпрос - стоенето настрана от всички ли е тайната на дългосрочната връзка в шоубизнеса?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X