Клои Кардашиян разказва за битката си с COVID-19

"Позволете ми да ви кажа, че това нещо е реално, но ако спазваме мерките и сме отговорни, ще се оправим."

Димитър Андонов 29 октомври 2020

Въпреки че много знаменитости излязоха на преден план, ясно заявявайки пред широката аудитория, че са се сблъскали от първо лице с коронавируса, имаше и случаи като Дуейн Джонсън, който предпочете да не коментира битката си с вируса преди нейния край. Колкото и изненадващо да звучи, Клои Кардашиян очевидно е решила да последва примера му.

В нов клип от епизод на Keeping Up with Kardashians, най-малката сестра от семейството разкрива, че е дала положителен проба за COVID-19. "Току-що разбрах, че имам корона. Почивам си в стаята, ще се оправя, но бях наистина зле в последните няколко дни", споделя тя пред камерата.

Риалити звездата подробно описва симптомите си, сред които гадене, треперене, температура, "най-лудото главоболие", както и "усещане за парене в гърдите при всяко закашляне". "Позволете ми да ви кажа, че това нещо е реално. Ако спазваме мерките и сме отговорни, ще се оправим."

Не знаем дали здравословното неразположение на Клои е съвпаднало с това на Кание Уест, което Ким Кардашиян коментира ексклузивно в новия брой на GRAZIA. "Беше непознато и плашещо. Бяхме вкъщи сами с четирите ни деца. Трябваше да сменям чаршафите на Кание и да му помагам да стане от леглото, когато не се чувстваше добре", казва тя на страниците на списанието. "Предизвикателството беше, че всичко беше много непознато. Да сменяш чаршафите на мъжа си с ръкавици и маска е наистина плашещо."

Междувременно, неотдавна сестрите от най-известното семейство в света обявиха и плановете си да сложат край на реалити шоуто, направило ги истински звезди.

"Като семейство взехме трудното решение да се сбогуваме с Keeping Up With The Kardashians. След 14 години, 20 сезона, стотици епизоди и множество отделни предавания, ние сме изключително благодарни на всички от вас, които ни гледаха през тези години", споделят те в официално изявление. "През добрите времена, лошите времена, щастието, сълзите и многото връзки и деца. Ние завинаги ще пазим спомена за прекрасните моменти и безброй хора, които сме срещнали по пътя си."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X