Сиа е била въвлечена в "любовна афера" от Шая Лебьоф

Изпълнителката на Chandelier описа актьора като "патологичен лъжец" и подкрепи британската звезда FKA twigs.

Димитър Андонов 14 декември 2020

Ден след като британската звезда FKA twigs заведе дело срещу бившия си приятел Шая Лебьоф за "нападение, емоционално насилие и сексуално изтощаване", певицата Сиа също сподели за негативния си опит с актьора, предупреждавайки други жени "да стоят настрана". 

"Аз също бях наранена емоционално от Шая, той е патологичен лъжец, който ме въвлече в прелюбодейна връзка, твърдейки, че е неженен. Вярвам, че е много болен и изпитвам състрадание към него и към жертвите му. Просто обичайте себе си - стойте настрана, стойте далеч", коментира тя в социалните мрежи, след като Twigs разказа личния си опит.

Макар Сиа да не навлиза в подробности за връзката си с Шая, ясно е, че двамата се запознават през 2015 г., когато си сътрудничат за музикалния видеоклип към сингъла Elastic Hearts. По това време Шая е във връзка с актрисата Миа Гот, с която се разделят през 2018 г. 

В документите, необходими за делото, FKA обвинява актьора в "безмилостни" злоупотреби по време на едногодишната им връзка, описвайки няколко случая на домашно насилие. "Това, което преживях с Шая, беше най-лошото нещо през целия ми живот", казва тя в интервю за The New York Times. "Не мисля, че хората някога биха предположили, че това ще ми се случи, но може да се случи на всеки."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X