Нова книга за живота на Карл Лагерфелд, този път написана от бодигарда му

Себастиен Жондо е бил сред най-доверените хора на Кайзера, така че със сигурност не смятаме да пропуснем "Как си, скъпи Карл?"

Димитър Андонов 08 януари 2021

За живота на Карл Лагерфелд са се изписали и говорили толкова много неща, че са необходими поне няколко хиляди страници, за да бъдат събрани неговите величие, талант и отношение към добрия стил.

Дългогодишният бодигард и личен асистент на легендарния дизайнер - Себастиен Жондо смята да направи опит да разкаже живота на Кайзера от първо лице, при това в новата си книга "Как си, скъпи Карл?", която се очаква да излезе на пазара на 27 януари.

Виржини Музат, модна журналистка, известна най-вече с работата си за френския Vanity Fair, е помогнала на Жондо в написването на книгата от 220 страници, която той нарича "история за борба, любов, възхищение и устойчивост". 

Сигурни сме, че има много любопитни задкулисни истории, тъй като започва работата си с Лагерфелд, когато е едва на 15 години и неведнъж позира за кампании на собствения му бранд. Възможно е да сте го виждали дори на някоя от котешките пътеки на Chanel.

Макар в момента да е професионален кикбоксьор, Жондо продължава да работи като посланик на Lagerfeld и е сътрудник на Fendi, където проектира няколко различни колекции с течение на времето. Той обещава да разкаже "поредица от нехронологични спомени, които разглеждат дори най-болезнените моменти" на Карл, скрити за останалата част от света, влюбен в работата му и в самия него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X