Кендал Дженър - твърде секси, за да бъде в Twitter

Наложи се супермоделът отново да обяснява естеството на работата си, специално за хората, критикуващи всяка нейна крачка.

Димитър Андонов 16 февруари 2021

Кендал Дженър привлича ужасно много внимание в социалните мрежи. Вероятно заради факта, че има 152 милиона последователи (helloo!!), но е възможно причината да се крие в някои от нейните горещи постове, превърнали се в повод за дискусия в Twitter.

"vday идва. BTS от @skims", гласи описанието под видео, с което Кендал обявява специалната колекция бельо, дело на сестра ѝ - Нейно Величество Ким Кардашиян. "Просто не разбирам... как изобщо си истински човек? Толкова си зашеметяваща, че не мога да го приема" е коментарът на Клои под поста, събрал над 12 милиона харесвания.

Напълно естествено, потребителите в Twitter дори не изчакаха минути, преди да обвинят Дженър в налагането на нереалистични стандарти. "Имам 99 проблема и се оказва, че ако изглеждам като Кендал Дженър, всички ще се разрешат" - първият коментар от не съвсем доволен фен.

"Аз съм изключително щастливо момиче. Оценявам всичко, което имам, но искам да знаете, че и аз имам лоши дни и ви чувам! Вие сте красива, такава, каквато сте!!! Никой не е толкова перфектен, колкото може да изглежда", отговаря супермоделът след броени минути.

Нейният мотивиращ отговор накара доста други хора да публикуват селфи в Twitter, добавяйки, че "всеки е красив по свой начин" и всеки може да се почувства уверен, след като знае, че "Кени Дж има лоши дни".

Изводът от цялата ситуация не се е променил с течение на времето - всеки ход на сестрите от първото семейство на Калабасас се разглежда под лупа, но е добре останалите да знаят, че зад тези постове често се крият цели екипи с професионалисти в грима, косата, осветлението и фотографията.

"Тя изглежда нереална, но това е нейната работа", туитва друг човек в социалната мрежа. И е абсолютно прав.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X