Абсолютно всички полудяха по Оскар Айзък...

Така де, не всеки може да целуне страстно ръката на Джесика Частейн. Оскар го направи.

Димитър Андонов 07 септември 2021

"Истинският Люин Дейвис", "Най-бруталната година", "Ex Machina: Бог от машината", "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Гледали сте Оскар Айзък в поне един от тези филми, но никога не сте участвали във всеобщата истерия по него, просто защото до този момент не е имало такава.

До вчера, когато актьорът се появи на червения килим във Венеция заедно с Джесика Частейн и я целуна по ръката. Ама истински страстно, секси и същевременно леко смущаващо.

Айзък е известен с това, че внася сексуално напрежение както на екрана, така и извън него, флиртувайки с повечето свои колеги. Фактът, че двамата с Частейн изглеждат много близки, се дължи на дългогодишното им приятелство, стартирало още преди 20 години в Джулиард. Оттогава насам те са изключително добри приятели и няколко пъти са се появявали заедно на екран.

Друго обаче няма. Оскар се запознава със съпругата си Елвира Линд още през 2012 г., заветното "да" си казват пет години по-късно, а вече споделят две деца. Джесика и Джан Лука Паси де Препосуло също се вричат във вярност през 2017 г., а второто си дете посрещнаха на бял свят в рамките на миналата година.

Причината за впечатляващата поява на престижното филмово събитие в Италия е предстоящият римейк на "Scenes from a Marriage", продуциран от HBO. Малко преди да дефилират по червения килим и двете звезди от него разкриха, че силното им приятелство се е оказало предизвикателство за снимките на поредицата, чиято премиера е на 12 септември.

"Шегувахме се, че приятелството ни е благословия и проклятие. Благословия, защото има незабавно доверие. Не е нужно да се притесняваш, че ще обидиш човека срещу теб. Можеш да бъдеш много честен. Трудното е, че понякога си четете мислите", казва Частейн, докато Айзък потвърждава, че е "чудесно, когато познавате някого толкова добре, защото не е нужно да се притеснявате. В същото време ви е грижа за този човек и сякаш работите със семейството си."

Нямаме търпение да видим какво са успели да сътворят за малкия екран, а забавните Twitter реакции след целувката оставяме на вас. Много са!

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X