Качваме се на борда със "Смърт край Нил", за да раздадем страхотни кинонагради

Тази седмица отплаваме към Нил с Гал Гадот и Арми Хамър, но първо правим спирка за оригинални подаръци от дългоочаквания филм.

Димитър Андонов 15 февруари 2022

Още когато през есента на 2018 г. стана ясно, че Гал Гадот и Арми Хамър ще оглавят новата филмова адаптация на Смърт край Нил, знаехме, че вълнението няма да е в традиционните размери.

Почти четири години по-късно Еркюл Поаро се завръща на големия екран в предвожданата от Кенет Брана реинкарнация. Реинкарнация на едно от най-емблематичните и обичани произведения на легендарната Агата Кристи. Толкова много епитети, а сякаш не са съвсем достатъчно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УБИЙСТВОТО Е САМО НАЧАЛОТО В "СМЪРТ КРАЙ НИЛ"

Сюжетът на лентата ще ни качи на борда на парахода "Карнак" и ще ни отведе по мистичните и величествени води на река Нил за незабравимо и вълнуващо пътешествие, в което идиличната ваканция на всички е прекъсната от жестоко убийство.

Всеки пасажер има мотив, всеки заподозрян крие тайна. Случват се редица опасности и поредица шокиращи обрати, а в крайна сметка истината е неочаквана, шокираща, брутална и разкрива какви са последиците от обсебващата любов.

Без да ви каним на подобно пътуване, с нашите приятели от Форум Филм България ще подарим на трима от вас оригинален комплект от книгоразделител и кожен етикет за багаж, за да сте в крак със стила на филма.

Условията отново са прости. Отивате в официалния ни Instagram акаунт, откривате тематичния пост и следвате условията под него. Крайният срок е 12:00 ч. на 22.02. Победителите ще изтеглим и обявим след 15:00 ч. в рамките на същия ден.

Разплитаме мистерията със Смърт край Нил, от 18 февруари само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X