Барби Ферейра напуска "Еуфория"

Звездата обяви новината чрез Инстаграм акаунта си.

Гергана Димитрова 26 август 2022

Барби Ферейра обяви напускането си от хитовия сериал „Еуфория" на HBO

Актрисата пусна история в Инстаграм акаунта си с думите, че няма да се завърне в сериала на HBO:

„Вложих цялата си грижа и любов и се надявам, че вие ​​можете да го почувствате. Обичам те, Катрин Ернандес", написа Барби Ферейра като сбогуване към героинята си Кат.

„След четири години, в които успях да въплътя най-специалната и загадъчна героиня Кат, трябва да кажа сбогом с много насълзени очи", написа 25-годишната Ферейра заедно с красива картина на героинята, направена от нейния колега Хънтър Шафер, който играе Джулс Вон в шоуто.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ЕУФОРИЯ" ПРОДЪЛЖАВА С ТРЕТИ СЕЗОН

Тя продължи: „Надявам се, че много от вас да са видели себе си в нея като мен и дано ви е донесла радост, за да видите нейното пътуване до характера, който е днес."

По време на интервю за Entertainment Tonight през април, звездата говори защо героинята й не е представена толкова много във втория сезон на шоуто.

„Има огромен актьорски състав. Така че ще се видим с всички. Всеки има своето време.", каза Ферейра пред изданието тогава.

С излъчването на сезон 2 се разпространиха слухове за напрежение между Ферейра и режисьора на шоуто Сам Левинсън. Някои зрители предположиха, че режисьорът може нарочно да е съкратил екранното време на актрисата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИДНИ СУИНИ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО В ХОЛИВУД

Но тя изглежда затвори тези твърдения с няколко думи:

„Това, което е интересно за този сезон, е, че има много повече интерес, следователно и доста интересни новини. Виждала съм толкова много различни неща и много от тях са неверни, а някои от тях са нещо като обикновени дребни неща, но увеличени.", каза Барби пред Insider през март.

„Понякога нещата заживяват свой собствен живот, но е добре, защото знам, че това се случва от страст, от любопитство и от всички тези хубави неща. Така че ще го приема. Ще взема доброто и лошото.", продължи тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГРИМЬОРИТЕ НА "ЕУФОРИЯ" ПУСКАТ БРАНД ГРИМОВЕ

В сезон 1 зрителите видяха Кат да стартира онлайн бизнес за секс услуги като начин да прегърне своята сексуалност. Тя също започна връзка с Итън, който също се появи като партньор на Кат във втория сезон - преди сюжетът им да се влоши.

Докато разговаряше с Entertainment Tonight за финала на сезон 2, Ейбрамс, който играе Итън обсъди връзката на двамата, като каза: „Надявам се, че има още какво да се направи".

По-рано тази година "Еуфория" беше подновен за трети сезон след рекордна премиера и продължаващ успех в рейтинга за втория сезон на воденото от Зендея шоу.

X