Сидни Суини за напрежението в Холивуд

Звездата от "Еуфория" споделя, че се притеснява да стане майка.

Въпреки че е в разгара на мащабната си холивудска кариера, Сидни Суини спира да бърза постоянно.

В ново интервю за The Hollywood Reporter звездата от "Еуфория" говори открито за проблемите с психичното си здраве и откровено заявява, че е прегорила от работа. До такава степен, че е започнала да получава силни паник атаки с мисълта, че умира.

dfgh

За да избяга от традиционно натоварения си режим, блондинката се оттегля у дома в северозападната част на Тихия океан за две седмици, където прекарва време със семейството си - за "туризъм, ски, всичко онова, което наистина обичам".

И въпреки че ѝ е помогнало тогава, "все още не мога да се накарам да не мисля и да спя", казва тя към настоящия момент.

dfgh

Актрисата е израснала в семейство от по-ниска средна класа и дори има момент в живота си, когато живее в мотелска стая с родителите си и малкия си брат - тя и майка ѝ спят заедно в леглото, докато баща ѝ и малкият ѝ брат споделяли дивана.

Що се отнася до актьорството, тя казва, че често приема "наистина скапани проекти" срещу малко заплащане. Всичко започва да върви в положителна насока, когато отива на прослушване за "Sharp Objects" – минисериала на HBO на Марти Ноксън от 2018 г. и получава ролята на Алис.

Играта с Ейми Адамс в сериала я кара да се замисли и за друг проблем, който е в съзнанието й - как да поддържа на актьорската си кариера, докато е майка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГРИМЬОРИТЕ НА "ЕУФОРИЯ" ПУСКАТ БРАНД ГРИМОВЕ

cdfvgbhn

Суини, за която се твърди, че е сгодена за ресторантьора Джонатан Давино, казва, че иска да достигне до този етап в живота си, но се страхува как той ще бъде приет от индустрията.

"Искам да имам семейство, винаги съм искала да бъда млада майка и се притеснявам как тази индустрия поставя стигми върху младите жени, които имат деца и ги гледа в различна светлина. Притеснявам се, че ако не работя, няма да имам пари и подкрепа за децата", откровено признава тя.

Освен това Сидни е твърде заета, за да си вземе почивка за майчинство. „Ако искам да си взема шестмесечна почивка, нямам доход, за да го покрия."

fghj

Актрисата е напълно откровена, че въпреки популярността и номинацията за "Еми", това не значи, че е обезпечена.

„Не плащат на актьорите както преди, а със стриймърите вече получаваме буквално остатъци... Утвърдените звезди все още получават заплащане, но аз трябва да дам 5 процента на моя адвокат, 10 процента на моите агенти, 3 процента или нещо подобно на моя бизнес мениджър. Трябва да плащам и на моя пиар всеки месец... и, честно казано, това е повече от ипотеката."

В момента графикът на младата сензация е пълен с ангажименти – не само филмови и телевизионни роли, но и съвместни проекти с марки като Miu Miu и Armani Beauty. "Ако просто си действах както искам, нямаше да мога да си позволя живота в Ел Ей. Поемам сделки, защото трябва", завършва тя.

fdghj

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA