Сидни Суини получи две номинации за наградите "Еми"

"Еуфория" и "Белият лотос" успяха да превърнат актрисата в истинска суперзвезда.

Сидни Суини получи първите си две номинации за "Еми".

Първата е в категория за Най-добра поддържаща роля в драматичен сериал (изпълнението на Каси Хауърд в "Еуфория" беше фантастично), а другата е за комедийния драматичен сериал "Белият лотос" в категория минисериал.

ghj

"Развълнувана съм, не вярвам, не мога да не го призная", казва 24-годишната Суини пред Pеople малко след обявяването на номинациите. "Денят е страхотен!"

Актрисата казва, че точно е приключвала снимките на друг проект, когато чува новината.

"Разбрах на снимките на Madame Webb, така че беше лудница. Преминавах от снимки, през репетиции, до четене на текст", обяснява тя. "Бях в колата и телефонът ми започна да звъни постоянно. Видях го и се обадих на майка ми. След това на екипа си, после на баща си, после на брат си. Просто... седях в колата!"

жбнм

Въпреки че получи похвала и за двете си роли, Сидни казва, че никога не е предполагала, че ще получи номинация за "Еми", да не говорим за две.

"Наистина не очаквах това", споделя тя. "Когато се влюбих в актьорската игра и в героите си, всъщност не съм мислила за наградата. Мисля, че има толкова много невероятни актьори, така че не съм готова това да съм аз."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УСПЯХТЕ ЛИ ДА ГЛЕДАТЕ "БЕЛИЯТ ЛОТОС"?

жбнм

"Какво утро! благодаря много на @televisionacad за номинациите ми за Еми", написа Суини в social media публикация, заедно със сладък видеоклип, на който се обажда на майка си.

"За мен е чест да знам, че и Оливия, и Каси са се свързали с толкова много хора. Толкова съм горда и благодарна на всички, които са били част от тях. Но най-важното е, мамо, обичам те, направихме го, въпреки възходите и паденията! ♥️ Благодаря ви, благодаря ви!!"

Номинираната актриса получава тонове любов от колегите си и от двата сериала, включително от най-добрата си приятелка Мод Апатоу, която играе сестра ѝ в "Еуфория".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ИСКА ДА ЗНАЕТЕ ТОВА, ПРЕДИ ДА ИЗГЛЕДАТЕ НОВИТЕ ЕПИЗОДИ НА "ЕУФОРИЯ"

бнм

Докато Сидни тепърва продължава да попива цялата любов, тя казва, че очаква с нетърпение специалната вечер през септември.

"Винаги съм харесвала наградите, защото са забавно събитие", обяснява тя. "Мога да се видя с екипите и на двата сериала. Това е празнична вечер в чест на упоритата работа на всички. Влагаме толкова много от себе си в тези шоута. Развълнувана съм да празнувам."

"Еуфория" получи общо 16 номинации (Зендея отново влезе в историята), включително за изключителен драматичен сериал, а "Белият лотос" има 20 възможности за победа. Церемонията по раздаването на статуетките ще бъде излъчена на живо на 12 септември.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA