Зендея иска да знаете това, преди да изгледате новите епизоди на "Еуфория"

Вторият сезон на успешната поредица получи своята дългоочаквана премиера, но наистина е добре да внимаваме с "консумацията".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2022

Прeмиерата на втория сезон на "Еуфория" се случи вчера, но ако все още не сте изгледали новите епизоди, чуйте какво има да каже Зендея по темата.

Най-младата носителка на "Еми" в телевизионната история използва многомилионната си аудитория в социалните мрежи, за да коментира "задействащия" материал в новия сезон и да напомни на зрителите, че шоуто е предназначено за "зряла публика".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ИСКА ДА РЕЖИСИРА ИСТОРИИ, КОИТО Я ВЪЛНУВАТ

"Знам, че съм казвала това и преди, но искам да повторя на всички, че "Еуфория" е за зряла публика", гласи нейният пост. "Този ​​сезон, може би дори повече от миналия, е дълбоко емоционален и се занимава с теми, които могат да бъдат трудни за гледане. Моля, гледайте го само ако се чувствате комфортно. Грижете се за себе си и знайте, че така или иначе все още сте обичани и все още усещам подкрепата ви."

57

Зендея пусна подобно предупреждение още с премиерата на шоуто през 2019 г., когато то стана истински феномен и завладя рейтинг класациите.

"Мисля, че всичко, което някога сме искали, е хората да се чувстват видени чрез нашата работа. Това е всичко, което искаме да продължим да правим, за да покажем онова, което пристрастяването може да причини на човек", споделя тя тогава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ СПОДЕЛЯ ТАЙНАТА НА ГОЛЕМИЯ УСПЕХ

Финалът на първи сезон ни остави на гарата с раздялата на Ру и Джулс и със спекулация за свръхдоза, взета от Ру. Двата специални епизода, излъчени през декември 2019 г. и януари 2021 г., показаха, че Ру е жива, а Джулс се е завърнала у дома.

В дългоочаквания втори сезон отново ще гледаме Хънтър Шафър, Ника Кинг, Ерик Дейн, Ангъс Клауд, Джейкъб Елорди, Алджи Смит, Сидни Суини, Алекса Деми, Барби Ферейра, Мод Апатоу, Джейвон Уолтън, Доминик Фике, Сторм Рийд и Остин Ейбрамс.

"Еуфория" вече е в HBO GO.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA