Зендея иска да режисира истории, които я вълнуват

"Не искам тя да се корени в нещо различно от просто двама души, които се влюбват."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 декември 2021

Може да се каже, че за своите 25 години Зендея е направила повече, отколкото... ами, да кажем, доста други хора, където и да било по света.

В ново интервю (!!!) за списание Interview, звездата от "Дюн" разкрива, че няма определен план или график, когато става дума за случващото се в професионален план - просто се надява да преследва онова, което искрено я вълнува.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ (СТИЛА НА) ЗЕНДЕЯ...

Точно поради тази причина в момента основният ѝ фокус е писането и режисурата на филми, един от които да се съсредоточи върху любовна история между две чернокожи жени.

"Просто искам да правя неща, които ме карат да се чувствам щастлива, които ми доставят радост и които ме изпълват като артист и човек. Идеята да се опитам с режисурата ме вълнува. Затова прекарвам много време на снимачната площадка, опитвайки се да уча. Обикалям и питам членовете на екипа какво правят и дали могат да ми го обяснят", споделя Зи.

57

Тя иска въпросната история да се съсредоточи върху човечността и взаимоотношенията между героите, не толкова върху тежките теми като расовото неравенство.

"Не искам да се корени в нещо различно от просто история за двама души, които се влюбват. Нещо просто и красиво, което те кара да си щастлив и да искаш да се влюбиш сам. Не съм виждала такъв проект, без да стане дума за травмиращата страна. Важно е да говорим за нея, но бих искала история, в която се случват неудобни и смешни неща, точно както при всеки друг млад човек, опитващ се да разбере кой е."

Наясно с нейната устременост, ние сме сигурни, че ще го направи съвсем, съвсем скоро.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA