Зендея и синът на Дензъл Уошингтън са заснели таен филм по време на карантината

Както можете да предположите, големият му дебют ще бъде в каталога на Netflix.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 септември 2020

Може да се каже, че времето, прекарано под социална изолация, не е било съвсем пропиляно. Зендея и Джон Дейвид Уошингтън (да, синът на Дензъл Уошингтън!) са обединили сили със създателя на телевизионния хит "Еуфория" Сам Левинсън, за да заснемат специален филм, който съвсем скоро ще дебютира в каталога на Netflix

Представители на стрийминг платформата дори не са гледали Malcolm & Marie, преди да предложат "близо 30 милиона долара", имайки предвид само промоционални кадри и малък тийзър от лентата.

Наскоро бившата звезда на Disney Channel коментира продуцирането на филма и споделя, че за появата си на екран, тя е направила собствените си прическа и грим, и е носила лични дрехи. "Екипът ни беше много малка група хора, които също са от "Еуфория". На първо място поставихме безопасността. Всеки трябваше да се подложи карантина и да се тества, за да създадем собствен балон и да се уверим, че се справяме добре. Успяхме да работим заедно и да репетираме, беше като пиеса", разказва още тя.

https://www.instagram.com/p/CDjNCX2A4OA/

Загадъчният черно-бял филм, заснет в Лос Анджелис между 17 юни и 2 юли, разказва за режисьорът Малкъл (Уошингтън), който се завръща у дома след премиерата на филма с приятелката си Мари (Зендея) и на двамата им се налага да се справят с неочакваните последствия, които ги връхлитат. Netflix, очакваме премиерна дата много скоро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA