Всички обичаме (стила на) Зендея...

Обичаме стила на Зендея. Обичате самата Зендея. Ето защо трябва да я обичате и вие!

Неоспорим факт е, че всяко нещо, което това момиче сложи върху себе си, се превръща в моден шедьовър. Феновете полудяват, а на верните модни последователи не им остава нищо друго, освен да я поздравят за страхотния избор. Изборът на рокля, топ, яке, дънки, обувки, аксесоари – всичко, което съчетава някак изглежда перфектно, извадено от lookbook от последната Седмица на модата някъде по света.

https://www.instagram.com/p/BpYCpaLljPX/

Зендея може да бъде забелязана в неоново зелено, бонбонено розово, само няколко часа по-късно в златно или сребърно, с флорални мотиви или пък с изчистен десен, носейки гащеризон и блуза с падащи рамена или пък спортен екип, комбиниран със сандали и слънчеви очила. А защо не и кожен панталон с полупрозрачна блуза и коса, изглеждаща сякаш току-що е станала от леглото? Мис Колман определено е от онези хора, които дори да облекат чувал от картофи, пак ще изглеждат добре. Но за това, заслуги има и още един човек…

https://www.instagram.com/p/B6l9cMPAgcT/

МОДНИЯТ КУПИДОН 

Така нарича себе си Лоу Роуч. Стилистът на Зендея – човекът, отговорен за голяма част от нейните емблематични визии, с които тя рядко остава извън списъците за най-добре облечени знаменитости. Двамата се запознават, когато тя е едва на 14 – преди да стане звезда, а той – стилист на едни от най-големите имена в шоубизнеса. Срещат се във винтидж магазин, който той държи в Чикаго, защото Зендея търси подходящ тоалет за премиера на филм. „Тя беше Дисни момиче. Когато започнахме да работим заедно, никой не искаше да облича Дисни момичетата, защото не се смятаха за истински актриси", споделя Роуч.

42

През 2014-а двамата се появяват на Нюйорската седмица на модата и в един от дните, измежду натоварения график на събитията, той облича Зендея в чифт обикновени дънки, бяла риза, а върху тях като акцент добавя палто в яркосиньо и жълто на Miuniku. Роуч си спомня този момент кристално ясно: „Тя излезе от колата. Никой не знаеше коя е. Започнахме да вървим по улицата. Имаше един фотограф, след това станаха трима, после шестима, а накрая бяха поне 12. Пълна лудница." На следващия ден снимката се появява във всички сайтове и вестници, а заглавията звучат така: „Зендея Колман завоюва Седмицата на модата, а е само на 17!". И още как.

https://www.instagram.com/p/BuwdbHmlCNR/

Един от общите им проекти заедно е визията на Зендея за ежегодния бал Met Gala през 2018-а, когато тя се появи на червения килим, облечена като Жана д'Арк. Резултатът – 200 000 поста в социалните мрежи за минути и поне 10 хиляди нови последователи в профилите и на двамата. За да добиете представа за влиянието на това мощно дуо, напълно достатъчно е да кажем, че не кой да е, а самата Селин Дион остава изключително очарована от визиите на Зен и търси отговорника за тях в интернет пространството. Последват я Ан Хатауей и Ариана Гранде.

https://www.instagram.com/p/B3ceuvWAyX7/

IN HER OWN WORDS

„Модата е страхотно нещо. Прекрасен начин да изразиш себе си. Понякога обаче се взима твърде сериозно. Мисля, че всеки трябва да се облича за себе си и да прави това, което го кара да се чувства красив, не само отвън" са думите на Зендея, когато бива попитана в интервю какво означава за нея модата. По отношение на официалните изяви, тя споделя: „Когато става дума за стила ми на червения килим, винаги съм харесвала по-различните, разчупени неща. Понякога се чувствам толкова женствена, като малко момиче, което иска да носи рокли, високи токчета и цветя навсякъде, докато друг път, буквално ми се е приисквало да се облека като момче! Просто това, което нося върху себе си, трябва да крещи ЗЕНДЕЯ!"

24

Перфектният й външен вид не остава скрит за никого и тя неведнъж е била гост в журито на предавания като „Модна полиция" и „Топ дизайнер". А вдъхновението идва отвсякъде. „Възхищавам се на хора, които правят нещата по свой начин. Които танцуват на ритъма от собствените си барабани, които се обличат за себе си и не се интересуват от чуждото мнение". Подкрепяме нейното мнение! Съмняваме се, че няма да се съгласите...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA