Успяхте ли да гледате "Белият лотос"? Сниман е на остров Мауи!

Най-новото попълнение в каталога на HBO GO е перфектното решение за семплите летни вечери.

"Белият лотос" е новият лимитиран комедиен сериал на HBO, чието действие се развива на луксозен хавайски курорт, където всичко изглежда перфектно, но нищо не е такова, каквото изглежда.

Поредицата е заснета изцяло на остров Мауи – вторият по големина хавайски остров и проследява ваканциите на различни гости на хотела в рамките на една седмица, докато си почиват в място, считано за рай. С всеки изминал ден обаче усещането за безметежност на острова бива изместено от неочаквани усложнения и за туристите, и за притеснително веселите служители на хотела.

57

Сред тях са придирчивият управител на курорта Армънд (Мъри Бартлет) и управителката на спа центъра Белинда (Наташа Ротуел), натоварена да понася всяко емоционално вълнение на гостите в нужда.

Новопристигащата група туристи включва семейство Мосбахер - Никол (Кони Бритън), която се отнася с близките си като със служители, съпругът ѝ Марк (Стив Зан), който трябва да се справя със здравословен проблем и с комплекс за малоценност. С тях са синът им - асоциалният геймър Куин (Фред Хечингер), дъщеря им Оливия (Сидни Суини) и нейната съмнителна приятелка Паула (Британи О’Грейди).

Красавецът Шейн Патън (Джейк Лейси) е на острова с още по-красивата си съпруга Рейчъл (Александра Дадарио) за меден месец, подарен от майка му. Шейн и Рейчъл са в разгара на млада любов, но докато се опознават по-добре в тази нова, интимна среда, се появяват облаци на съмнение. Илюзията започва да се разплита, когато натрапчивата майка на Шейн, Кити (Моли Шанън), ги изненадва с нежелано посещение. Единственият самотен посетител е Таня Маккуоид (Дженифър Кулидж) - заможна, видимо лабилна жена, която се възстановява от смъртта на майка си, пътувайки в търсене на любов и отчаяна нужда от масаж.

57

Извън изключително красивите локации, сериалът е прекрасно решение за горещите летни вечери, в които ви се гледа нещо леко, но същевременно мистериозно. Контрастът между персонажите и техните разбирания е едновременно интересен и плашещ, темпото на развитие на сюжетната линия е бавно и странно, но ще ви се иска да изгледате нов епизод след всеки приключил.

"Белият лотос" е създаден, написан и режисиран от Майк Уайт, а негови изпълнителни продуценти са Уайт, Дейвид Бернад и Ник Хол. Гледайте сега в каталога на HBO GO.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA