Риана показа сина си за първи път в сладко видео

Звездата дълго време пазеше новороденото от светлината на прожекторите, но изглежда, този път не издържа и го показа на феновете.

Гергана Димитрова 19 декември 2022

Риана за първи път сподели кадри със сина си.

34-годишната музикална икона сподели първия официален кадър на момченцето си, което посрещна с приятеля си A$AP Rocky през май 2022 г., в TikTok.

В сладкото видео може да се види как синът на двойката гука и се усмихва на майка си, която се чува на заден план да го записва. "Опитваш да вземеш телефона на мама ли?", Риана пита малкото си момче.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

По-късно в клипа синът ѝ, чието име все още не се знае, се прозява сладко, докато гледа през прозореца на колата.

„Хакнат", озаглави видеото Риана, което отбеляза първата ѝ публикация в социалната медийна платформа.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА, A$AP ROCKY И ПЪРВИТЕ ИМ ДНИ КАТО РОДИТЕЛИ

"Риана се справя добре. Те са много развълнувани, че станаха родители", казва източник след като двойката обяви раждането на сина си.

Носителката на Грами за първи път разкри през януари, че очаква първото си дете от A$AP Rocky след като беше снимана да дебютира с бременното си коремче в Ню Йорк. Тогава източник каза, че е „развълнувана да бъде майка" и „не може да бъде по-щастлива".

„Всичко, което Риана прави, тя го прави по свой собствен начин и това да има бебе не е по-различно", каза още източникът. „Те са точно като всяка друга двойка бъдещи родители. Да, по някаква случайност са известни, но те са просто сладка, развълнувана млада двойка, която очаква първото си дете."

По време на бременността си, певицата често показваше коремчето си с аутфитите, които избираше и наложи стила сред модните среди.

„Наслаждавам се, че не трябва да се притеснявам да прикрия корема си", каза изпълнителката на „We Found Love" тогава. „Ако се почувствам малко пълничка си казвам "Все едно, както и да е! Вътре има бебе!"

X