Риана, A$AP Rocky и първите им дни като родители

По думи на приятели, двамата се справят повече от "страхотно". Не че сме очаквали друго де.

Въпреки че го потвърди сама още седмици преди раждането, Риана е изключително щастлива да влезе в ролята на майка.

Нашата вечна фаворитка и нейният любим A$AP Rocky станаха родители по-рано този месец и техни близки приятели вече разкриват, че двамата се приспособяват към новия си "ангажимент", но се справят повече от "страхотно".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА ЗА МОДАТА, МАЙЧИНСТВОТО И ТАКА ДЪЛГООЧАКВАНИЯ АЛБУМ

"Риана почти не се отделя от него. Тя е фантастична майка. Искаше да роди в Ел Ей, тъй като има голяма къща с двор. Обича да седи навън с бебето", споделят, източници, близки до певицата и вече beauty магнат. "Щастлива е, че прекарва време със сина си и не изглежда да бърза с връщането към работата."

Те допълват, че и Рири, и A$AP Rocky са "просто възхитени", но и развълнувани от факта, че ще стават родители, тъй като цялото преживяване е било изключително специално.

Риана и A$AP Rocky

В рамките на миналата седмица стана ясно, че двамата са посрещнали първородния си наследник на 13 май, но към момента няма никакви допълнителни подробности, включително името му. Още по време на бременността Рири потвърди, че ще бъде определен тип майка, но и че няма търпение да види света през погледа на детето си.

"Сигурна съм, че ще ме научи на повече, отколкото аз бих могла да го науча. И искам да го направи. Искам да видя кой ще е в света, в кого ще се превърне. Защото аз съм тук, за да го държа на релсите - по-скоро съм пътник, отколкото шофьор."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA