Риана е сигурна, че ще бъде от този тип майки

Певицата и A$AP Rocky се наслаждават на всеки момент от голямото очакване и нямат търпение да влязат в ролята на родители.

Ако казваме, че Риана няма търпение да влезе в ролята на майка, имаме предвид точно това.

В ново интервю за американския ELLE суперзвездата споделя повече за специалния период и очакването, съпътстващо нея и нейният любим A$AP Rocky след големите новини, които ни поднесоха в края на януари.

Когато е попитана дали бляскава ѝ аура се дължи на продуктите Fenty Beauty или по-скоро на бременността, изпълнителката на "Man Down" отговаря: "Те вървят ръка за ръка. Има го този блясък от бременността. Има я и самата нея. Има ги и онези дни, особено през третия триместър, когато се събуждаш и се чудиш трябва ли изобщо да се обличаш. Гримът със сигурност ви помага да се почувствате като истински човек. Иначе всичко е предизвикателство, но аз обичам предизвикателствата."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА ПРОДЪЛЖАВА ДА ОБЕЩАВА НОВА МУЗИКА СКОРО

риана

Риана сравни гледната си точка като майка с тази на две популярни персони от не по-малко популярния франчайз "Real Housewives".

"Хедър Даброу е толкова шик майка. Просто обичам начина, по който тя просто позволява на децата си да бъдат това, което са. Наистина е вдъхновяващо", разказва певицата. "Но Тереза от Джърси не се шегува, когато става дума за децата. Резонира с мен, защото чувствам, че ще бъде такъв тип майка. Ако говориш за децата ми, всичко свършва."

Неотдавна източник, близък до Рири и A$AP Rocky разкри, че музикантите са "толкова щастливи". "Риана винаги е искала да бъде майка и да има деца. Смята, че A$AP ще бъде най-добрият татко, а той се грижи за всички нейни нужди в момента".

Тогава разбрахме, че бъдещите родители са се опитали да запазят новините извън светлината на прожекторите за известно време, но в крайна сметка са се почувствали готови да ги поднесат на света. "Имат силна връзка и определено чакат с нетърпение родителството."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA