Риана продължава да обещава нова музика скоро

Въпреки "невероятното пътешествие", наречено бременност, деветият албум предстои. Все едно Рири е наясно със значението на "скоро".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 февруари 2022

Има ли нужда да ви припомняме онзи специален понеделник, в който разбрахме, че Риана и A$AP Rocky ще стават родители? Все пак не беше толкова отдавна.

В края на миналата седмица музикалната дива и рапърът присъстваха на специално Fenty Beauty събитие в Лос Анджелис, но най-интересната част от вечерта се оказа интервюто на Рири за Entertainment Tonight от червения килим.

"Модата е едно от любимите ми неща, така че се опитвам да дефинирам какво означава да си бременна или майка. Понякога може да стане неудобно, но в същото време обличаш рокля и се преструваш", споделя тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА ДАВА КЪЩАТА СИ ПОД НАЕМ ЗА 80 000 ДОЛАРА

Изпълнителката на "Diamonds" разкри, че това е "най-вълнуващото пътешествие до този момент". "Просто го приемам така. Винаги има нещо ново, всяка седмица, но аз просто му се наслаждавам."

57

Въпреки че в момента перспективата ѝ включва действие проект по проект, музиката все още е в плановете за близкото бъдеще. "Да, ще получите музика от мен. Феновете ми биха ме убили, ако чакат толкова дълго време за приспивна песен."

A$AP Rocky също потвърди, че всичко това е "ново", но "изключително вълнуващо", както смятаме и ние. Очакваме изненади, Рири!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA