Всички искат... новия албум на Риана

Може да се каже, че чакането за деветата студийна компилация на Рири клони към вечно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 януари 2021

Навръх 1 януари, Риана публикува първата си снимка за годината: гореща фотография, в която позира с бански, пола с висока цепка и токчета от последната колаборация на Fenty с Амина Муади.

"Новогодишна резолюция: приложи натиска", гласи описанието под кадъра, който феновете на певицата бързо се заеха да бойкотират с искането за нов албум. "Резолюция: трябва да пуснеш албума" е един от коментарите, на който тя отговаря веднага.

"Този коментар е толкова 2019. Пораснете", отговаря изпълнителката на Man Down, която от доста време насам загатва, че деветият ѝ студиен албум всъщност е готов, но ще го пусне в подходящ момент.

"Като говорим за натиск, албумът е, за мен" - така звучи друг коментар, на който Рири отговаря с простото и еднозначно "phuck u".

И докато тя не спира да впечатлява пазара с козметичните и модните си решения, и подготвя трескаво готварската си книга, Рири не крие, че обича да се противопоставя на феновете си. "Те също го правят, не мога да не си върна малко."

"Няма да е типичното звучене, което свързвате с мен. Ще усетите реге елементи във всички песни, то е в кръвта ми", разкрива тя в свое интервю за модната Библия. "Въпреки че съм изследвала всички други жанрове музика, беше време да се върна към онова, което всъщност правя най-добре." Е, Рири, остава само да го чуем. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA