Деветият албум остава на заден план, Риана издава готварска книга!

Риана помоли да спрем да питаме за деветия студиен албум, а сега идва зад ъгъла с чисто нова готварска книга.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 август 2020

Едва ли ще ви изненадаме, ако за пореден път заявим, че очакваме деветия студиен албум на Риана от вече четири години. Въпреки това 32-годишната ни барбадоска любимка няма намерение да ни зарадва с нова музика, не и преди да пусне на пазара своя готварска книга.

В нея певицата ще сподели любимите си карибски рецепти, както и собствената си колекция от кулинарни съвети, които е усъвършенствала по време на социалната изолация. 

https://www.instagram.com/p/CDgawDpgvg8/

"Риана винаги е била почитателка на добрата храна и по време на карантината разработи планове за собствена книга. Тя ще включва някои от любимите ѝ карибски рецепти", споделя близък приятел на звездата. Изпълнителката дори е запазила търговската марка Sorry I'm Booked, която смята да използва за книги и кухненски прибори.

Имайки предвид предприемаческия дух на Риана и нейната изключително успешна козметична империя, колкото и изненадващо да е това решение, сигурни сме, че ще бъде повече от успешно.

https://www.instagram.com/p/CADqv2_HPPs/

Междувременно, деветият студиен албум остава на пауза за неопределено време, а същите тези приятели на Рири разкриват, че в момента тя е насочена към това да направи милиони с новата си линия грижа за кожата, която реализира на пазара съвсем скоро.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA