Секси, по-секси, обувки Fenty

Огнената и наша много любима Риана отново си партнира с огнената и също толкова любима Амина Муади.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 ноември 2020

Всичко, до което Риана се докосне, става злато. За новата колекция обувки на Fenty, суперзвездата отново обединява сили със сензацията Амина Муади, чиито характерни силуети успяха да я превърнат в истинска модна икона.

Есенното издание, озаглавено 11-20, отразява ДНК-то на бранда, само няколко месеца, след като първата им обща колекция бе разпродадена за отрицателно време. Втората такава надгражда експертните дизайнерски елементи в четири нови силуета. "Исках да създам обувки, които да представляват музата на марката: силна, но изискана и женствена."

Кожените детайли са на прицел и този път, а цветовата гама преминава през всички възможни цветове, които не само оформят крака, но и се съчетават лесно с останалите елементи от визията - синьо, бяло, черно, както и огнено розово.

"Когато проектирам за Fenty, се сещам за Риана - тя трябва да ги хареса, но като цяло не мисля за конкретен човек, защото чувствам, че всяка жена може да бъде жена на Амина Муади или жена на Fenty. Не мисля, че всички ще харесат цялата колекция, но определено има по нещо за всеки", споделя преди време дизайнерката пред Vogue.

"Искам да подобря самочувствието, красотата и женствеността на потребителите. Искам да се чувстват готови да завладеят света и да преодолеят страховете си", а тази година определено ни предизвика да го направим. Есента стана по-гореща, а всички модели вие ще откриете в галерията по-горе, както и на Fenty.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA