Синята секси Коледа на Риана и Savage x Fenty

Празничната колекция на Рири е малко "твърде много", но все пак носи усещането за огън в спалнята.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 декември 2020

Предполагаме, че няма останал човек на планетата, който има нужда от доказателство, че Риана пали пожар само с появата си някъде. Новата рекламна кампания за празничната колекция на Savage x Fenty не е изключение, но моделите в нея просто не са най-доброто, което сме свикнали тя да ни предоставя.

Нашата барбадоска любимка застава пред обектива, позирайки с дизайните в синьо и бяло, координирани с много латекс, кадифе и винил. Диамантените аксесоари и високите токчета допълват визията на Рири, но и почти размиват границата с безсмисления шик. И макар всичко този път да изглежда малко "твърде много", новата жена в живота на A$AP Rocky определено знае как да ни накара да не отделяме поглед от нея.

Коледната колекция на бранда идва точно месец след второто горещо ревю на певицата, в което се появиха Деми Мур, Кара Делевин и Lizzo. Всички подробности за него ще откриете тук, а по-горе в галерията е синята Коледа на Риана. Нетрадиционна, но все пак говорим за Риана. Склонни сме да ѝ позволим всичко!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA