Новото ревю на Savage x Fenty: Ето всичко, което трябва да знаете

Ясно е, че Риана пали огън само със стъпването си на сцената. Второто ревю на Savage x Fenty обещава това и много повече!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 октомври 2020

Риана с маска и шлем, обикаляща зад кулисите с опасна доза стил - това виждаме в един от специалните тийзъри за второто ревю на Savage x Fenty, което ще бъде факт утре.

Оставяме настрана специалните изпълнения, които ще видим (и чуем) от Росалия, Травис Скот и Bad Bunny, както и появите на Lizzo, Нормани, Деми Мур и Бела Хадид, за да отбележим, че и този път зрителите могат да очакват много дантела, латекс и сложни танцови изпълнения, които да ни уверят, че телевизионните ревюта на бельо никога няма да умрат. Или поне не скоро.

https://www.instagram.com/p/CFxHAzhMWIh/

"Ако можем да продължим да разширяваме хоризонтите, значи ще го направим."

Първото шоу на Savage x Fenty, което беше заснето в Ню Йорк по време на миналогодишната Седмица на модата, се оказа едно от най-обсъжданите модни събития на десетилетието.

"Тази година беше съвсем различен процес. Трябваше да заобиколим предизвикателствата на COVID-19, като запазим всички в безопасност и поставим здравето им на първо място в списъка", споделя Риана в свое скорошно интервю. "Това ни принуди да измислим нови начини за продуциране на шоу. Трябваше да бъде възможно най-визуално ентусиазирано. Вълнувам се и се гордея с екипа си - успяхме да го направим."

https://www.instagram.com/p/CFp-pW-nCvx/

Суперзвездата и бизнес магнат гарантира, че лицата, които ще видим в шоуто, и този път ще отразят реалността, в която живеем. "Приобщаването винаги е било част от нашата марка. Това не е нещо моментно. Тъжно е, че е точно така за повечето брандове, но аз винаги съм била тази, която съм", казва още Рири, която скоро ще ни изненада и с готварска книга.

"Наистина се вълнувам да видя, че хората са част от моята марка. Не е като да вляза в нея, мислейки си "нека направим движение". Радвам се, че има жени, които се чувстват така, сякаш се виждат на сцената за първи път. Ако можем да продължим да разширяваме хоризонтите, значи ще го направим."

С миналогодишното си шоу, Риана доказа, че знае как да направи впечатление на котешката пътека, затова и този път е събрала куп известни личности, които да впечатлят абонатите на Amazon Prime Video. В звездния списък с гости (освен гореспоменатите) виждаме Уил СмитКара Делевин, Ирина Шейк, Парис Хилтън и новият IT model Палома Елсесер.

https://www.instagram.com/p/B_nrbNPndh0/

Не знаем за вас, но един от въпросите в главата ни е дали отново ще видим нашата фаворитка пред камера. За първото ревю на бранда тя изпълнява хореографичен номер с облечени в бельо танцьорки. Честно казано, отдавна трябва да сте разбрали, че ако има нещо, което Риана умее с лекота, то е да пали пожар. Без значение къде се намира.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA