A$AP Rocky ли е новият мъж до Риана?

Може да се каже, че има малко "love on the brain".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 декември 2020

За евентуалните взаимоотношения между Риана и A$AP Rocky се говори от известно време насам, но спекулациите категорично превъзхождаха числено реалните доказателства за това твърдение. След като преди няколко дни бяха забелязани на вечеря с приятели в Ню Йорк, близки до двамата артисти източници, споделят, че те определено са решили да дадат шанс на любовта си.

Още през януари т.г. Рири се раздели с приятеля си Хасан Джамил. Тогава нейни приятели коментират, че тя "току-що се е измъкнала от дълга, интензивна връзка и не планира да навлиза в нищо. Мотае се с A$AP, но определено не излиза с него." Нещата очевидно се променят с течение на времето.

Риана и Раким Мейърс, както е истинското име на рапъра, всъщност са приятели от доста време. През 2013 г. той подгрява американските дати от световното турне на певицата Diamonds, появяват се на няколко модни шоута, а в рамките на това лято позираха заедно за специалната рекламна кампания Fenty Skin.

За да представят продуктите от skincare линията, Риана и бившият приятел на Кендал Дженър дадоха немалко интервюта, по време на които успяхме да уловим не само приятелски емоции. 

47

"Мисля, че най-трудната част от работата с теб е да не се смеем през цялото време. Това е всичко. Определено най-сложното беше да не се забавляваме прекалено, а да вършим работа", коментира изпълнителят на Sundress. Възможно ли е да има по-добро попадение за любимата ни Рири? Смятаме, че не.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA