Риана се завръща с второ огнено ревю на Savage x Fenty

Моля, направете каквото е необходимо, за да може на 2 октомври да сме заедно пред екраните.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 септември 2020

Отдавна трябва да сте забравили всички други ревюта на бельо, особено ако сте гледали първото такова на Риана, в рамките на което тя представи най-горещите модели на бранда си Savage X Fenty.

Суперзвездата е готова да се завърне още един път с истински умопомрачително и взривоопасно шоу, което ще се появи в Amazon Prime Video на 2 октомври. Не го казваме, защото сме от най-верните фенове на Рири, а защото от трейлъра ще се убедите сами - ревюто няма да бъде поредното шоу с дългокраки красавици и скучно бельо.

https://www.instagram.com/p/B8e_lDsnCJY/

Зрелищното събитие ще демонстрира най-вълнуващите модели от есенно-зимната колекция на марката, а Риана е изпълнителен продуцент и креативен директор на програмата. Очаква се в нея да се включат фламенко сензацията Росалия, рапърът Травис Скот, Bad Bunny и Ела Мей. 

Любимите на марката Бела Хадид, Кара Делевин и Нормани ще се завърнат на сцената, а в списъка със специални гости засякохме имената на Lizzo, Деми Мур, Ирина Шейк, Уилоу Смит и Парис Хилтън

Ако трябва да съдим по официалното изявление на Amazon, шоуто ще бъде пълно с "високо напрежение", тъй като се очаква да има "много изненадващи моменти и нови модели, които разширяват границите на индивидуалността."

Не знаем за вас, но нашите планове за 2 октомври вече са ясни!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA