Кристина Агилера отпразнува 42-рия си рожден ден във Виетнам

Певицата показа зашеметяващите гледки и множество празненства в Instagram профила си.

Гергана Димитрова 23 декември 2022

Кристина Агилера отпразнува рождения си ден по нетрадиционен начин - с обиколка на хеликоптер над Виетнам.

Изпълнителката навърши 42 години на 18 декември и сподели снимки от ваканцията си по случай празника в поредица от публикации в Instagram.

В една от тях, Агилера показа живописните виетнамски реки, планини и гори, които се виждат от хеликоптера, в който е тя и и годеникът ѝ Матю Рътлър. След обиколката, изглежда двамата влюбени са предприели плаване с лодка, украсена с розови и сини балони на фон с надпис „Честит рожден ден Кристина Агилера".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТИНА АГИЛЕРА ЩЕ РАЗКАЖЕ ЖИВОТА СИ В ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ

Певицата написа „РОЖДЕН ДЕН pov 🎁✨" под снимките, споделяйки още няколко публикации, озглавени: „Пожелания за РОЖДЕН ДЕН 🎂 ", „Благословен РОЖДЕН ДЕН 🎉" и „Блясък за РОЖДЕН ДЕН 💋 ".

Кристина и Матю са заедно от почти осем години и заедно имат 8-годишна дъщеря - Summer Rain. Тя също присъстваше на празненствата и в сладък Instagram Reel се вижда как семейството се наслаждава на качественото си време заедно, докато седят на мрежа, окачена над водата.

Освен, че се наслаждаваха на зашеметяващите гледки от разходката си с лодка, двойката отиде на каяк с приятели, с които по-късно празнуваха и на яхта. В един момент се вижда как всички изненадват певицата с тортата за рождения ѝ ден, която е покрита с кристали, рози и пера.

Изпълнителката на "Candyman" срещна 37-годишния Рътлър на снимачната площадка на "Бурлеска" и двамата официално се сгодиха през 2014 г. Преди връзката си с него, звездата беше омъжена от 2005 до 2011 г. за Джордан Братман, от когото има 14-годишен син на име Макс Лирон.

В интервю през декември 2020 г. певицата сподели колко е важно за нея да прекарва „качествено време" с половинката си и децата.

„Пътувах доста между Европа и Вегас, така че пандемията, в която трябваше да останем вкъщи за мен беше като глътка свеж въздух. Беше полезно да направя пауза и да приема нещата от живота като майка и артист, за да мога да творя след това и да направя положителни промени в живота си", каза тя тогава.

X