Кристина Агилера ще разкаже живота си в документален филм

Любимката на поколения ще даде възможност на феновете да научат повече за историята ѝ.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 11 ноември 2022

Кристина Агилера ще предложи "интимен" поглед върху живота си в нов документален филм.

В него феновете на изпълнителката ще могат да видят невиждани досега кадри по пътя ѝ на издигане в музикалната индустрия и живота ѝ като майка и артист.

Петкратната носителка на "Грами" ще покаже трудните ситуации и собствените си размисли в професионалния и личен план, а лентата обещава да я проследи от първите крачки на сцената на Disney до превръщането ѝ в икона на поп музиката, "бореща се за творческа свобода и равенство между половете."

жбн

"Кристина е постоянен талант и неподражаем артист през годините. Нейният глас е един от великите на нашето време и това е идеалният момент историята ѝ да бъде разказана", казва Лорън Хамъндс, който ще помага на звездата с издаването на проекта.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТИНА АГИЛЕРА ИСКА ДА "ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТЕЛЕФОНИТЕ"

Документалната продукция ще комбинира моменти зад кулисите от личния архив на Агилера и нови записи, заснети през последните 18 месеца.

"Кристина Агилера е един от най-емблематичните артисти на нашето време, чиято музика е вдъхновила милиони хора по света", казва режисьорът на обещаващия проект. "За мен е истинска чест да разкажа историята на човека, който стои зад тази музика, защото знам, че и двете ще вдъхновят еднакво.”

Лори Йорк, изпълнителният директор на Roc Nation, които ще издадат филма, споделя в друго изявление. "Кристина е истинска икона, фар за безкрайна автентичност. Като млад артист тя наруши правилата и направи пътеки за бъдещите звезди. Горди сме да работим с нея и TIME Studios, вдъхвайки живот на такъв интимен проект."

Новината за документалния филм идва няколко месеца, след като Агилера издаде испаноезичните албуми "La Tormenta" и "La Fuerza",  и тръгна на европейско турне.

"Моята цел е да разкажа история, с която другите могат да се свържат и да се почувстват припознати в нея, да намерят прошка за себе си и за тези, които са ни наранили. Мисля, че това е наистина нещо важно, през което всички трябва да преминем. Така аз подредих моя пъзел за себе си", коментира наскоро изпълнителката на "Your Body".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA