Кристина Агилера иска да "излезем от телефоните"

Певицата пусна ново видео към емблематичната си песен "Beautiful" със силно послание.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 октомври 2022

Кристина Агилера пусна ново видео на емблематичната си песен "Beautiful" с предупреждение относно използването на телефоните.

Певицата на "Fighter" пусна тийзър към музикалното видео в своя Instagram с думите:

"В чест на 20-годишнината на Stripped и Световния ден на психичното здраве, за мен е чест да споделя нов музикален видеоклип към Beautiful, който ще излезе на 19 октомври 💜 Изключете се и се включете. Заемете своето истинско място, излезте, поставете ума, тялото и душата си на първо място", написа тя.

В клипа се виждат малки деца, завързани за телефоните си и справящи се с различни борби, включително балерини, обсебени от външния си вид, младо момиче, което иска да изглежда като модел в списание, сравняващо типове тела и тийнейджър, който обмисля самоубийство.

Към края всеки от тези случаи намира утеха и слага край на нещастието си, като избърсва грима, получава помощ от приятел и къса снимките от списанието.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТИНА АГИЛЕРА Е ТРЯБВАЛО ДА СМЕНИ ИМЕТО СИ, ЗА ДА СТАНЕ ЗВЕЗДА

фгхй

В последната сцена се показва телефон, който кърви на земята, докато на екрана се появява съобщение, което гласи:

"През последните 20 години, откакто Stripped беше пуснат за първи път, социалните медии преобразиха връзката ни с телата ни и психичното ни здраве. Изследванията показват, че времето, прекарано в социалните мрежи е свързано с неприемане на себе си, самонараняване и неправилно хранене при деца и тийнейджъри."

В заключение суперзвездата е категорична - "Това трябва да се промени."

гбхн

41-годишната звезда направи истински фурор, когато пусна първоначалното видео от 2009г. В него Агилера се появява в изоставен дом, докато се справя със собствените си борби. 

Междувременно хора от различни сфери на живота преодоляват вътрешните си борби като транс мъж, който променя външния си вид, младо момиче, което разглежда тялото си в огледалото и гей двойка, която се чувства удобно с публичността.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТИНА АГИЛЕРА ОТНОВО В РОЛЯТА НА ПЕДАГОГ

Кристина откровено е споделяла какво въздействие има въпросния албум върху нейната кариера.

"Stripped ми даде силата и свободата като артист да разкажа историята си така, както исках за първи път", написа тя.

Тя продължи: "Благодаря на всички мои бойци по целия свят, че увеличихте тази сила и ми дадохте пространството да продължа да споделям себе си в най-истинските си форми. Днес бележим началото на празника #20YearsOfStripped, предстоят още 🖤"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA