Кристина Агилера е трябвало да смени името си, за да стане звезда

... или поне такъв съвет е получила от продуцентите си, които са искали да я представят на света като Кристина Аги.

Преди да бъде Xtina или онази певица, в която всички са влюбени, Кристина Агилера е трябвало да промени името си, за да съответва повече на нейния сценичен образ. В ново интервю за Billboard изпълнителката на Genie in a Bottle разкри, че е била изправена пред това решение, защото продуцентите ѝ казвали, че е Агилера "твърде етническо" и "твърде сложно".

https://www.instagram.com/p/CAntnr3Jga4/

Разбира се, тя отказва да направи голямата промяна към Кристина Аги, а останалото е история. "Разигра се голям дебат относно смяната на фамилното ми име, защото всички бизнесмени около мен смятаха, че е твърде дълго, твърде сложно и твърде етническо. Бях негативно настроена към идеята и исках да представя коя всъщност съм. Да бъда латино е част от моето наследство."

https://www.instagram.com/p/CAdiPL3pr20/

„Имаше друг път в детството ми, когато ме помолиха да променя законно името си с това на доведения ми баща, за да бъде законно осиновена. Отново отказах", споделя тя още пред изданието. "Цял живот се боря за фамилното си име." 

Кристина се гордее с произхода си и именно затова е изключително щастлива от албума си на испански език Mi Reflejo, който не само ѝ носи Латино Грами, но и достига до номер 1 в най-престижните музикални класации. "Беше красиво да успея на различни пазари и да имам разнообразна фенска база, която допринесе за моята самооценка", разкрива Кристина.

https://www.instagram.com/p/CB6wVGDA7w7/

Музикалната сензация казва, че посланието в нейното творчество винаги е било отправено към тези, които не се страхуват да отворят нова врата. "Въпреки че е страшно да се гмурнете на територия, която не е ви е позната, тя няма да заличи истинската ви същност, а ще ви заинтригува и вдъхнови." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA