Кристина Агилера отново в ролята на педагог

Поп дивата е отворена за дует с някой от учениците си.

Кристина Агилера, обяви нов онлайн курс с името Elevate Your Singing and Stage Presence, в който Агилера ще учи учениците да развиват гласовете си, да създават свои собствени версии на песни и да пеят уверено.

Това е вторият курс за Агилера след първата серия от 2016 г. Този път тя доразвива курсовете си на следващо ниво.

xcvbnm

„Усъвършенстваме конкретни детайли. От вокални загрявания, които никога не съм проучвала дори аз напълно във собствените си песни до това как да намалим притеснението относно изпълненията на живо – тъй като това понякога е половината от битката – дишането, какво ми помага на мен и също така наистина да усъвършенствате кои може да сте, автентични." казва 41-годишната носителка на Грами.

cvbnm

„Аз, например, никога не съм бил официално и лично обучавана технически, докато съм израствала, но понякога цялото техническо обучение на света не означава толкова, колкото ключови думи или истории на важни хора за вас." обяснява тя.

Кристина е на мнение, че: „Всичко, което е необходимо, е нещо малко нещо, което може да кажете и може да повлияе силно на някого и да го вдъхнови, за да стане следващия бъдещ творец."

dfghj

Всъщност тя вече е чувала от студенти, по време на първия й майсторски клас как нейните думи са ги променили като музиканти. „Има много родители, които подаряват MasterClass на своите деца или ученици за предстоящи представления. За да се научат да се справят с вокалната техника, собствените им притеснения или правилното дишане, както и физическите аспекти на това, което включва като да се успокоят и да се подготвят правилно преди сцена."

цфжгбнм

В първият ден от куса, Агилера ще покаже на учениците как да вземат вече съществуваща песен и да я завъртят по свой собствен начин. Тя ще даде пример с изпълнение на „At Last" на Ета Джеймс, която вече е изпълнявала навсякъде от дебютното си концертно турне през 2000 г. до погребението на легендарната R&B певица през 2012 г.

цфжгбхн

„Интерпретирах собствените си версии на песента отново и отново на сцената. Тази, която ще изпея е само една от песните, които наистина ме свързват със себе си, без значение колко лош ден имам", казва тя за знаковия хит на Джеймс от 1960 г. „Исках да споделя това с надеждата, че ще вдъхнови други хора да гравитират към нещо, което чувстват."

фжгбхнм

Докато класът се преподава виртуално чрез поредица от предварително записани видеоклипове, учениците трябва да са сигурни, че полагат най-доброто от себе си, тъй като Агилера може да проучва списъка си за потенциални бъдещи партньори за дует.

bnm,

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA