Марго Роби няма търпение да видим "Барби"

Звездата от "Вавилон" сподели, че филмът ще бъде като сбъдната мечта за всеки зрител.

Гергана Димитрова 12 януари 2023

Марго Роби се похвали с "добрите вибрации" на снимачната площадка на "Барби".

Във вечерта на Златните глобуси, когато попитаха 32-годишната Роби как е успяла да не се смее на Райън Гослинг в образа на Кен, тя отговори: "О, аз се смеех през цялото време. Това беше сет, изпълнен със смях, танци, музика и добро настроение, да".

"Не мога да ви кажа, всичко е тайна", добави актрисата от "Вавилон" , попитана за музиката на снимачната площадка. "Твърде рано е, нищо не мога да ви кажа."

В разговора на Марго с Кери Мълиган за поредицата на Variety "Actors on Actors", актрисата издаде, че в комедията все пак ще има "Къщи на мечтите".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ВАЖНИ МОМЕНТИ ОТ НАГРАДИТЕ "ЗЛАТЕН ГЛОБУС"

"Работя по този проект от около четири или пет години – това е проект на LuckyChap. Насочихме се към Грета. Имаше може би трима души, с които бихме искали да направим филм за Барби. Казах си, че ще ги потърсим, само ако тя каже "не". Благодаря на Бог, че каза "да". Тя е просто брилянтна", казва още Марго.

Относно филма, в който участват още Уил Феръл, Майкъл Сера, Айса Рей, Симу Лиу, Кейт Маккинън и други, Марго вече сподели категорично. "Хората обикновено чуват Барби и си мислят: "Знам какъв ще бъде този филм". Тогава научават, че Грета Гъруиг ще го пише и режисира, и си казват: "О, добре, може би няма да е такъв."

"Барби" ще е в кината от 21 юли.

X