Двойка ли са Селена Гомес и Зейн Малик?

Това е най-обсъжданата тема в интернет пространството през последните няколко дни.

Селена Гомес и Зейн Малик ли са новата звездна двойка на хоризонта?

Двете поп звезди предизвикаха въображението на милиони в TikTok, след като потребителка споделя в акаунта си съобщения, които току-що е разменила с приятелка в Ню Йорк.

@klarissa.mpeg #fyp #greenscreen #selenagomez #zaynmalik ♬ original sound - Klarissa Garcia

След като обясни, че двете работят в любими заведения на знаменитостите, тя сподели екранна снимка на разговор, който гласи: "Кажи ми как Селена Гомес и Зейн току-що влязоха в ресторанта ръка за ръка, а аз ги настаних."

Предполагаемата новина идва няколко седмици, след като фенове забелязаха, че Гомес последва Малик в Instagram, а тя също е един от 18-те акаунта, които изпълнителят на "Pillowtalk" е удостоил с "follow".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВАТА КОЛЕКЦИЯ НА ДЖИДЖИ ХАДИД E ALL ABOUT КАШМИР

Тогава изплува и видео от 2010 г., в което репортер на червения килим пита Селена кой член на One Direction би искала да целуне най-много.

"О, не", отговаря тя, преди бързо да заяви "Зейн" през смях.

Съвсем наскоро основателката на Rare Beauty бе свързванa с Дрю Тагарт от The Chainsmokers, тъй като двамата бяха забелязани заедно на боулинг през януари. Tя обаче побърза да потвърди, че е необвързана в Instagram.

От своя страна, Зейн не се е срещал публично с никого, откакто прекрати връзката си с Джиджи Хадид през октомври 2021 г.

За слуховете относно предполагаемия романс между двамата, близък до Хадид казва пред Us Weekly: "Джиджи няма никакъв проблем с кого излиза Зейн. Докато той е щастлив и сериозен относно бащинството, и продължава да бъде добър родител на дъщеря им Кай, тя се чувства добре."

X