Новата колекция на Джиджи Хадид e all about кашмир

Супермоделът признава, че обожава работата в офис и има специално отношение към жълтото.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 октомври 2022

Джиджи Хадид се насочи към кашмира с истинското настъпване на есента.

Новата fashion колекция на супермодела вече е достъпна в The Feel Good Shop в Сохо, Ню Йорк, а в деня на откриването фенове се наредиха на опашка под дъжда, за да имат възможност да се срещнат с Джиджи.

Самата тя споделя, че е била развълнувана за откриването и се е изненадала колко уютно са се почувствали всички гости в бутика, пълен с розови и слънчогледово жълти жилетки и пуловери. А когато почитател се разплаква от факта, че я вижда, тя го прегръща с думите: "Ще ме разплачеш".

Говорейки за колекцията, Хадид става доста емоционална, тъй като е на мнението, че живеем в свят, пълен с марки на знаменитости и много от тях са просто продукти с известно име. Когато видите дреха на Hadid's Guest in Residence обаче името ѝ не може да бъде открито върху нито един етикет.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО СЕ СЛУЧВА С ДЖИДЖИ ХАДИД И ЗЕЙН МАЛИК?

И докато сестра ѝ Бела Хадид е по-вероятно да бъде забелязана с прилепнал дизайнерски корсет и кожени панталони, carefree стилът на Джиджи се състои предимно от широки панталони и пуловери. 

Нека не забравяме, че по-голямата сестра Хадид се появи на Met Gala в огромно червено пухено яке Versace и получи коментари, че изглежда като моден спален чувал. 

"Моята цел в живота е да изглеждам възможно най-елегантно, но същевременно да се чувствам удобно. Много рядко, дори на червения килим, нося неща, в които се чувствам неудобно. Просто чувствам, че не мога да бъда себе си, когато мисля за това, което нося", допълва тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖИДЖИ ХАДИД СЕ НАДЯВА ДА БЪДЕ МОДЕЛ ЗА ПОДРАЖАНИЕ

"Знам, че хората си казват "О, писна ми от работата в офиса." Но аз съм толкова въодушевена да влизам в офис с едни и същи хора всеки ден", казва още Джиджи, уточянвайки, че предпочита да бъде творчески директор, вместо модел. 

Любимата ѝ част от процеса? Онази, в която лежи на пода, "взирайки се" във всички цветни мостри. Най-специалният цвят? Жълтият. "Обсебена съм от него."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA