Джиджи Хадид се надява да бъде модел за подражание

"Мисля, че показвам какво означава да се облечеш и да имаш баланс в живота си", споделя Хадид.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 септември 2021

Пристигайки на Met Gala в понеделник вечер, Джиджи Хадид призна на Кики Палмър, че се надява да бъде не само модел, но и модел за подражание. 

По-голямата сестра Хадид разкрива, че се надява появата на червения килим да вдъхнови малката ѝ наследница. "Става на една година следващата седмица. Досега бях с нея във фермата всеки ден, облечена с анцуг. Мисля, че тази вечер показвам какво означава да се облечеш и да имаш баланс."

Супермоделът подчертава, че именно постигането на разнообразие и хармония е онзи момент, "в който чувствате, че сякаш най-накрая сте стъпили в женствеността".

През последната година Джиджи е изключително откровена за новата важна роля в живота си, дори когато се появи на корицата на Vogue и разказа подробности за 14-часовото раждане вкъщи. "Знам, че не съм толкова слаба, колкото преди, но съм реалист. Да, ще снимам корица, но очевидно няма да съм размер 0, нито в този момент чувствам, че трябва да бъда."

През юли тя помоли папараците да не снимат малката Кай. "Моля ви да замъглявате лицето ѝ, ако я хванете пред камера. Знам, че е допълнително усилие, но искам най-доброто за моето бебе. Всички родители го искат. Надявам се, че това може да продължи разговора за защита на непълнолетните в медиите, дори да идват от известно семейство."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA