Джиджи Хадид не иска папараците да снимат малката Кай

Супермоделът помоли всички да проявят разбиране по отношение на семейното лично пространството.

Животът под светлината на прожекторите няма как да е лесен, но понякога е по-труден от очакваното. "С порастването на бебето ни, осъзнахме, че няма как да я защитим от всичко по начина, по който искахме", разкрива Джиджи Хадид в ново IG Story.

"По време на едно от последните ни пътувания до Ню Йорк тя не разбираше защо е покрита в града. Искам да види най-удивителния град в света и всички красиви и разнообразни хора, тоест без страха от медийния цирк, който идва с родители публични личности", споделя Хадид.

Общото им желание със Зейн Малик е да осигурят на Кай "възможно най-нормално детство", за да може тя сама да изгради образа си, когато "навърши пълнолетие".

"Моля ви да замъглявате лицето ѝ, ако я хванете пред камера. Знам, че е допълнително усилие, но искам най-доброто за моето бебе. Всички родители го искат. Надявам се, че това може да продължи разговора за защита на непълнолетните в медиите, дори да идват от известно семейство", казва още тя, изразявайки благодарност към онези, уважили желанието им да държат наследницата на разстояние. "Виждам и ви оценявам."

"Слуховете са верни: тя е най-добрият ми приятел, цел в живота, муза, най-голямата гордост и радост", коментира супермоделът навръх Деня на майката неотдавна. "Чувствам се толкова щастлива и вдъхновена да бъда твоя майка. Ти озаряваш дните на всички!"

Малката наследница на двойката се появи на бял свят миналият септември, а само броени дни след раждането близки приятели на младото семейство коментират, че родителските роли са дошли при тях "с такава лекота, че сякаш са го правили винаги". 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA