Джиджи Хадид сподели нови снимки на Кай

Супермоделът пази личния си живот в тайна, но все пак реши да разкаже малко повече.

Голяма част от страните в световен мащаб използват втората неделя на месец май, за да отбележат Деня на майката. Вчера бе първият такъв за Джиджи Хадид и както можете да се досетите, супермоделът не пропусна възможността да го отпразнува подобаващо.

"Слуховете са верни: тя е най-добрият ми приятел, цел в живота, муза, най-голямата гордост и радост", споделя по-голямата сестра Хадид в описанието под редица съвсем нови фотографии на нея и малката Кай. "Чувствам се толкова щастлива и вдъхновена да бъда твоя майка. Ти озаряваш дните на всички!"

Сладките коментари не закъсняха, а Джиджи просто добави "Благодаря, благодаря, благодаря". По случай празника, тя публикува и поздрав към майка си Йоланда, която описва като "най-вдъхновяващата майка и жена, която никога бихме могли да поискаме. Обичаме те повече от думите. Вечно благодарни!"

И въпреки че напоследък често коментира цялото преживяване,тя жената до Зейн Малик уверено поддържа неприкосновеността върху личния си живот и към този момент не е показвала лицето на Кай абсолютно никъде. 

Малката наследница на двойката се появи на бял свят миналият септември, а само броени дни след раждането близки приятели на младото семейство коментират, че родителските роли са дошли при тях "с такава лекота, че сякаш са го правили винаги". Очевидно наистина е така.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA