Джиджи Хадид пред Vogue за 14-часовото раждане вкъщи

Супермоделът украсява новата корица на американския Vogue и разкрива всичко за домашното раждане на малката Кай.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 февруари 2021

Джиджи Хадид се е появявала стотици пъти на страниците на американския Vogue, но за първи може да се похвали със самостоятелна корица за изданието.

Супермоделът грее от мартенската корица на модната Библия, а в ексклузивното си интервю разкрива подробности за раждането на малката Кай, което всъщност се е случило в домашни условия.

Първоначалните планове са били Кай да бъде родена в болница в Ню Йорк, но с хода на пандемията, те са решили да го направят в семейната ферма в Пенсилвания, за да може майка ѝ и сестра ѝ да бъдат с нея в този важен момент.

Така, вместо болнична стая, те са поставили надуваема вана в спалнята и са се заели с 14-часовото израждане, на което са присъствали Бела, Йоланда, Зейн Малик и акушерка. "Ако видите някой да прави това, със сигурност ще го погледнете по-различно. Всъщност изглеждах луда. Бях като животно."

Джиджи е поискала аудио версия на любимата си книга от детството "Индианец в шкаф", но Малик намира филма, който двамата са гледали заедно в ранните часове на раждането. "Знаех, че това ще бъде най-безумната болка в живота ми, но просто трябваше да се посветя и да си кажа "това е".

"Бях толкова изтощена и вдигнах поглед, тогава я видях. Беше невероятно сладко", споделя тя, от което очевидно става ясно, че животът след раждането ѝ се отразява добре.

Хадид не се притеснява от очакванията към тялото си и не оказва бърз натиск към завръщането си на подиума. "Знам, че не съм толкова слаба, колкото преди, но съм реалист. Да, ще снимам корица на Vogue, но очевидно няма да съм размер 0, нито в този момент чувствам, че трябва да бъда."

За да отбележи голямото постижение, по-голямата сестра Хадид се включи към Beauty Secrets поредицата на списанието, в която споделя своите "красиви" тайни за майчинския период.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA